Autor: 021.rs

Novi Sad
10.05.2023.
09:15 > 09:34
Četiri osobe povređene su u sudaru tri vozila koji se juče popodne dogodio u Kaću.
  • Tulipan

    10.05.2023 20:51
    Bahatost čuvara reda i Zakona
    Nije za čuđenje nekažnjeno ponašanje jer sam lično nekoliko puta video patrolu policije kako sa parkinga u rikverc izlazi na semafor u suprotnom smeru. Preko pune linije. Ako to radi policija koja je ogledalo reda i Zakona, šta očekivati od ostalih meštana?
    Psim toga, ukinute su policijske patrole po manjim mestima, pa se divlja i danju i noću. Ko vozi po propisima smatraju ga budalom, a patrola ga zagleda da li drži telefon u rukama ili je možda pijan.
  • Kacanka

    10.05.2023 12:06
    U Kaću vlada opšte ludilo što se saobraćaja tiče, na glavnoj ulici postaje kao na bulevaru. A mogao bi se neko pozabaviti i sa onima sto luduju po noći, naročito vikendom na motoru. Dok neko nedužan ne strada, taj se neće smiriti. I traje do već godinama, prosto je nemoguće da ga do sada nisu videli i čuli nadležni.
  • Mr.No

    10.05.2023 10:18
    Kroz Kać se protok saobraćaja bukvalno upetostručio u zadnjih 6-7 godina. Imam samo jedan semafor, trebalo bi neko da uradi analizu pa da se uradi optimizacija upravljanja saobraćajem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna